lördag 2 november 2013

Alla heliga katters dag

Idag tänker vi på alla som vi saknar! Det är många som försvunnit  i år! Och så många som vi saknar! Kidi, t ex. Han bodde i norraste Norrland och hade en matte, en hund och en stooor familj som älskade honom jättemycket. Och så var han kungen av Facebook! Han var så rolig och så snäll! Och honom saknar vi mycket!

Lurrvar var kung i Örebro! En liiiten liiiiten kisse, men så kaxig och så stark att han levde långt efter att alla trodde han skulle somna in. Honom saknar vi också jättemycket!

Farbror Skruttlund har också tassat vidare - *snyft! Vi var nästan släkt, Farbror Skruttlund och vi. Han var stor och klok och allt sånt! Nu får hans matte Ulli och Skorpan klara sig själva, det kan inte vara lätt det! Vi saknar farbror... Jättemycket!!

Så härom veckan fick finaste Frasse tassa vidare! Så sorgligt!!! Han var ju så snäll och omtänksam! Och så stilig i sin fina kostym! Och han visste precis vad som är viktigt i livet och han uppfostrade både en matte och en husse till att förstå det också! Så hade han en särbo, som lagade mat åt honom och en Klara som lekte med honom. Och en Mormor som han bodde hos och hjälpte ibland! Och en hel tidning full med läsare som alla saknar Frasse nu och som undrar hur de skall klara sig utan Frasses råd. Honom saknar vi jättemycket!!

Det är fler vänner som vi saknar och vi undrar varför vi inte kan få vara tillsammans ALLTID!! :'(